INTRODUCING PRE-SPRING 23
A VIBRANT ESCAPE

POSTCARDS FROM SUMMER – DROP 1
RESTART, REDISCOVER

Voor zij die even de winter willen ontvluchten. Voor de dromers. Voor de statement makers.
Onze nieuwe Pre-Spring 23 collectie is er, en daagt met expressieve volumes,
verbluffende prints en krachtige kleuren de contrasten uit.

INTRODUCING PRE-SPRING 23

A VIBRANT ESCAPE

POSTCARDS FROM SUMMER – DROP 1

RESTART, REDISCOVER

Voor zij die even de winter willen ontvluchten. Voor de dromers. Voor de statement makers. Onze nieuwe Pre-Spring 23 collectie is er, en daagt met expressieve volumes, verbluffende prints en krachtige kleuren de contrasten uit.

OMBRÉ SKIES

Illusie en realiteit versterken elkaar in tie-dye prints die de zonsopgang uitdagen. Ze ontketenen een dromerig gevoel van kalmte, en sieren een fluïde stof die de lente bijna tastbaar maakt.

BLURRY HAZE

Zwoele, licht transparante materialen met warrige patronen en expressieve details roepen een poëtische sfeer op, die staat voor een sensuele zomer van vrijheid. Ze inspireren, en moderniseren je look.

A LIBERATING FEEL

Xandres is verankerd in female empowerment, en dat wordt in deze collectie benadrukt met sterke pakken die een bevrijdend gevoel van identiteit geven. Voor de vrouw die grenzen doet vervagen, die zowel breekbaar als onbuigzaam is, zelfverzekerd en onverschrokken.

FRENCH RIVIERA

Pops van champagnetinten ontkurken een zachte lente, en hullen je in een verfrissend gevoel van minimalistische luxe. Flarden van de Côte d’Azur, Brigitte Bardot en die iconische, easy-going elegantie waaien door onze gedachten en garderobe.

SHOW-STOPPING RED

Rood beklemtoont zichzelf. Het is de dubbele onderstreping, de passie, de stimulans – onstuimig en intens. Rood is adrenaline, een breuk met routine.

Benieuwd naar meer items uit de
nieuwe Pre-Spring 23 collectie?