Golden Days Ahead
 

Wanneer de natuur herleeft, doen wij dat ook.

Geïnspireerd door golden hour giet Xandres deze lente een gouden gloed over je garderobe met een uitgepuurd en warm kleurenpalet. Een subtiele satijnglans laat deze tinten prachtig tot hun recht komen, net als de vloeiende snit en stoffen van topkwaliteit.

De tijdloze silhouetten stralen een ‘90s Italian Chic flair uit. Denk aan de Italiaanse vrouw met een stijlvolle, klassieke stijl. Ze is een liefhebber van rijke, kwalitatieve stoffen zoals linnen en kasjmier.

 

 

 

 

All white

 

Het mag dan wel een klassieker zijn, deze lente ben je met ton-sur-ton wit helemaal on trend. Een volledig witte outfit is een krachtige look die je heel veelzijdig kan dragen. Een zomerse pantalon gecombineerd met een wit hemd geeft je een naturelle glow, terwijl een witte jurk een stijlvol en verrassend alternatief is voor je go-to little black dress.

 

 

 

Back to the roots

 

Dit voorjaar grijpt Xandres terug naar z’n roots met elegante en tijdloze outfits die vrouwen doen stralen. De kracht van de collectie zit in perfect gesneden fits en stoffen van topkwaliteit. De kledingstukken zijn stijlvol sober, maar verrassen door hun uitgekiende pasvorm en oog voor detail. Ontdek hier onze verfrissende nieuwe looks.