Zuiderse vibes in je garderobe

Met de stevige winterprik nog vers in ons geheugen durven we bij Xandres toch al te dromen van de eerste voorjaarsdagen. De nieuwe winkeletalages baden in een zuiderse sfeer, met warme bruine en oranje tinten, grote rieten zonnehoeden en heerlijke retro loungestoelen… Een vleugje kleur en tonnen optimisme: dat kunnen we nu meer dan ooit gebruiken!

Chic, vrouwelijk en elegant

 

Grafische ruitenprints, warme kleuren, vloeiende stoffen van topkwaliteit en perfect gesneden fits zetten de toon in de voorjaarscollectie. De stijl is chic, uiterst vrouwelijk en elegant. Op en top Xandres!

Warm bruin en statement oranje

 

Warme bruine en pittige oranje tinten laten je proeven van de eerste zonnestralen en brengen lentevibes in je garderobe. Durf kokosnootbruin te combineren met statement oranje of ga voor een ton sur ton silhouet in rijke stoffen. Liever casual chic? Dan mix en match je een casual jeans met een opvallende oranje blouse.

Luxe troef!

 

In elke vezel van de collectie zit luxe verweven. Vloeiende stoffen met satijnglans, opvallende ruitjesmotieven en kwaliteitsvolle knitwear stralen klasse uit. Op wisselvallige voorjaarsdagen combineer je je lentelook met een wollen cardigan of een luxueuze trui in een mix van streelzachte alpaca en mohair.

Mis de Xandres Fashion Days niet! 

Van 5 tot en met 7 maart 2021 organiseren we de Xandres Fashion Days.  Kom zeker een kijkje nemen in onze boetieks en ontdek welke verrassingen we dit seizoen voor jou in petto hebben.