Lentemode in de kijker
 

Op 8 maart vierden we Internationale Vrouwendag. Het is dé ideale start voor onze Nationale Xandres Week, want bij Xandres & Xandres Gold staan vrouwen altijd centraal. Wij creëren tijdloze, elegante outfits die vrouwen doen stralen bij elke gelegenheid. Geen betere manier om onze nationale feestweek in te luiden dan met een feestelijke jurk én frietjes: Belgische mode op haar best!

 

Frisgroene blaadjes en hemelsblauw

 

Nu wandelen door corona zowat onze nationale sport werd, valt het meer dan ooit op: de lente is écht in het land! Frisgroene blaadjes geven parken en tuin opnieuw kleur. Her en der bloeien krokussen, tulpen en hyacinten. De groene bladtinten springen ook in het oog in onze voorjaarscollectie. Samen met rivièra blauw vormen ze een fris en helder kleurenpalet. Perfect voor de lente …

SHOP XANDRES

SHOP XANDRES GOLD

Trend: vrolijke prints en monochrome outfits

 

Een groene blaadjesprint op een hemelsblauwe stof steelt de show. Maar ook originele streepjesmotieven in beige, groen en blauw stralen vrolijke lentevibes uit. Ben je niet zo’n fan van prints?  Dan kan je dit seizoen ook kiezen voor een modieuze monochrome look in groen of blauw. Of waarom combineer je geen trendkleur met een tijdloze jeans of witte pantalon. Wear a smile, spring is here!