MAAK EEN ACCOUNT AAN EN KRIJG KORTING

Trouwe klanten hebben bij ons een streepje voor. Wie met een persoonlijke account shopt in onze webshop en/of in onze boetieks, krijgt automatisch een klantenkorting bij een volgende aankoop. De korting bedraagt 5% van het aangekochte bedrag en is twee jaar geldig in de Xandres-boetieks en in de webshop. Koop je bijvoorbeeld een elegante Xandres-mantel voor 300 euro, dan krijg je bij je volgende aankoop online of in de boetiek 15 euro korting.

Opgelet, op producten die reeds met korting verkocht worden - bijvoorbeeld tijdens de solden - krijg je geen klantenkorting.

MAKKELIJK ÉN VOORDELIG ONLINE SHOPPEN

Mis dit voordeel niet en maak hier je persoonlijke account aan. Alleen zo krijg je in onze webshop automatisch klantenkorting. Bovendien hoef je je gegevens niet steeds opnieuw in te geven als je inlogt op je account en dat maakt online shoppen veel gemakkelijker. Win-win!

GENIET VAN KORTING BIJ EEN VOLGENDE AANKOOP

Is het even geleden dat je in onze boetiek of webshop langskwam? Geen zorgen, want de klantenkorting blijft twee jaar geldig. Ga naar de webshop of kom jouw Xandres-look shoppen in een van onze boetieks en ruil je klantenkorting in. Bij aankoop verschijnt het kortingsbedrag en de vervaldatum op je kassaticket of online account. Handig!

WAT MET JE KLANTENKORTING BIJ EEN RETOUR?

Heb je een foute maat besteld of is het kledingstuk toch niet helemaal jouw ding? Dan stuur je (een deel van) je bestelling terug en wordt je klantenkorting vanzelf aangepast. Het bedrag dat je betaald hebt, storten we terug en de klantenkorting die je gebruikt hebt voor de aankoop van het geretourneerde stuk wordt weer op je account gezet.

Je in de toekomst te gebruiken klantenkorting wordt ook automatisch aangepast. Zo blijft je klantenkorting altijd up-to-date!