Acties voor onze toekomst 

Onze zes pijlers: Xandres kiest voor een betere toekomst en daarom kiezen we...

Voor eindeloos herstel en tips rond onderhoud 

Wat doen we nu?

Door in te zetten op kwaliteit en te kiezen voor tijdloze designs moedigen we je aan om onze kleding lang in je garderobe te houden. Dankzij ons repair-programma kan je de levensduur van je kledingstukken nog verlengen. 

En in de toekomst...

We willen in ons kwaliteitsframework onderhoudstips integreren die je helpen om nog langer van de kleding te genieten. Hoe blijft je kleding in topvorm? Met concrete tips zetten we je op weg om je kleding op de juiste manier te verzorgen én te koesteren. 

Zo hou je kleding in topvorm

Duurzaamheid stopt niet wanneer een kledingstuk in je kast belandt, integendeel! Wie duurzame mode belangrijk vindt, draagt zorg voor z'n kleding. Enkel zo kan je de houdbaarheidsdatum van je garderobe verlengen. Benieuwd hoe je je kleding zo lang mogelijk in topvorm houdt? Xandres geeft je 20 tips om je outfits met zorg te wassen, drogen, strijken, in je kast te bewaren en te herstellen. 

Wat met wol en cashmere? 

Geef je kleding een tweede leven 

Ga regelmatig door je kleerkast en haal er die kledingstukken uit die je niet langer draagt. Je kan ze makkelijk een tweede leven geven door ze tweedehands te verkopen of te doneren. Omdat je de levensduur van je kledingstuk zo verlengt, maak je sowieso een duurzame keuze. En je maakt er iemand anders nog blij mee!