Xandres Essentials


Op zoek naar duurzame mode die je seizoenen lang kan dragen en makkelijk combineert? 
Onze Xandres Essentials-lijn biedt je de perfecte basis voor een duurzame garderobe. Deze tijdloze, kwaliteitsvolle kleding is permanent verkrijgbaar en wordt nooit in solden aangeboden.  

 

 

Onze Essentials zijn kledingstukken in hun puurste vorm, zoals het perfecte T-shirt, de tijdloze blouse, de gedroomde little black dress en de broek die als gegoten zit. Wist je trouwens dat Xandres - toen nog Andres - ooit begon als merk van damesbroeken met een perfecte pasvorm?

Ons jarenlange vakmanschap en onze knowhow over fits hebben geleid tot de Essentials. Ze zijn karaktervol, hebben een uitgekiende pasvorm, passen bij elke gelegenheid én je kan ze vlot combineren met de meest uiteenlopende styles.  

 

Shop bewust. Ga voor onze Xandres Essentials als basis van je garderobe. 

De beste basisbovenstukken

De pulls en T-shirts van de Xandres en Xandres Gold Essentials collecties zijn tijdloos en toch onmiskenbaar van deze tijd. Eindeloos combineerbaar en zeer verfijnd. Ze vormen de ideale basisbovenstukken om je garderobe op verder te bouwen. Voor elk seizoen en elke gelegenheid.

 

Broeken die als gegoten zitten

Vind de broek die jou als gegoten zit. In de Xandres Essentials lijn zitten verschillende fits zodat elke vrouw haar perfecte exemplaar kan vinden. Ook de stoffen zijn zorgvuldig gekozen. Ons motto: wassen, drogen en dragen!  

 

De perfecte Blazer

Elke stylist zal het beamen: een blazer is een must in je kleerkast. Voor de Essentials collectie ontwierp Xandres een tijdloze, klassieke blazer in kreukvrije crêpe stretchstof voor een ultiem gebruiksgemak. 

De ideale little black dress

Een little black dress hoort thuis in de garderobe van iedere vrouw. Dankzij de uitgekiende pasvorm met twee prinsessennaden zit dit model uit de Xandres en Xandres Gold Essentials collectie als gegoten. De jurk sluit op de rug met een blinde rits en is afgewerkt met een stretch voering voor een ultiem comfort.