XANDRES ESSENTIALS

 

 

 

 

Xandres Essentials

De Xandres Essentials vormen de perfecte basis voor elke garderobe. het zijn de bouwblokken van een persoonlijke stijl. Karaktervol. Op het lijf geschreven. Ze maken het leven makkelijker: ze zitten perfect, zijn vlot combineerbaar en makkelijk in onderhoud.

 

 

 

 

 

 

 

De beste basisbovenstukken

De pulls en T-shirts van de Xandres en Xandres Gold Essentials collecties zijn tijdloos en toch onmiskenbaar van deze tijd. Eindeloos combineerbaar en zeer verfijnd. Ze vormen de ideale basisbovenstukken om je garderobe op verder te bouwen. Voor elk seizoen en elke gelegenheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broeken die als gegoten zitten

Vind de broek die jou als gegoten zit. In de Xandres essentials lijn zitten verschillende fits zodat elke vrouw haar perfecte exemplaar kan vinden. Ook de stoffen zijn zorgvuldig gekozen. Ons motto: Wassen, drogen en dragen!

 

 

Skinny fit

Slim fit

Regular fit

Wide fit

Skinny fit

Slim fit

Regular fit

Wide fit

 

 

 

 

 

 

 

 

De perfecte Blazer

Elke stylist zal het beamen: een blazer is een must in je kleerkast. Voor de Essentials collectie ontwierp Xandres een tijdloze, klassieke blazer in kreukvrije crêpe stretchstof voor een ultiem gebruiksgemak.

Beschikbaar in Navy blauw en diep zwart.

 

 

 

De ideale little black dress

Een little black dress hoort thuis in de garderobe van iedere vrouw. Dankzij de uitgekiende pasvorm met twee prinsessennaden zit dit model uit de Xandres Gold Essentials collectie als gegoten. De jurk sluit op de rug met een blinde rits en is afgewerkt met een stretch voering voor een ultiem comfort.