B2B ZONE

De sterke reputatie in kwaliteit, de aantrekkelijke prijzen en het uitstekende imago maken dat Xandres een ongeëvenaard groeipotentieel heeft op de internationale markt.

Xandres selecteert zijn verkooppunten zorgvuldig: naast de brand stores worden enkel de multimerkboetieken met de beste reputatie overwogen als verkooppunten voor onze collecties.

Onze handelaars zijn meer dan alleen klanten; ze zijn onze vertrouwde partners. Xandres wil samen met hen hetzelfde niveau in kwaliteit en dienstverlening nastreven. Omdat we een goede dienstverlening vooropstellen, blijven kwaliteit, stiptheid en flexibiliteit de kernwoorden. Elk seizoen worden onze collecties getoond op een modeshow. Vervolgens nodigen wij onze handelaars uit in onze verkooptoonzaal om kennis te maken met de nieuwe collectie.

Onze B2B e-commerce website biedt online informatie de klok rond, 7 dagen per week. Via deze website kunnen onze handelaars extra hoeveelheden bestellen, de status van de leveringen nagaan, afbeeldingen downloaden, facturen nakijken, etc. Tijdens kantooruren kunnen onze handelaars ook terecht bij onze verkoopondersteunende afdeling met vragen of opmerkingen.

Bent u nog geen verdeler van Xandres en heeft u interesse in ons merk? Contacteer dan het verkoopteam bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.

CONTACT BELGIË
Nijverheidsstraat 20
9070 Destelbergen
België
+32 (0)9 / 218 18 11

salessupport@xandres.be

CONTACT NEDERLAND
Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden
Nederland
+31(0)6 / 53151309
ineke.bakker@xandres.nl

CONTACT DUITSLAND
Lützowstrasse 1
40476 Düsseldorf
Duitsland
+49 171 8616948

dennis.hierl@xandres.de