SPRING-SUMMER 23
THE TROUSER EDIT

STYLE GUIDE: FIND YOUR FIT

Straight, wide-leg, tapered of slim fit, hoge of lage taille: Xandres staat bekend om zijn uitstekende broekenfits. Omdat elke vrouw zich goed in haar vel hoort te voelen, helpen we je graag de ideale broek te vinden – die niet alleen jouw figuur prachtig laat uitkomen, maar je ook als gegoten zit.
Vind jouw perfect match

Benieuwd naar meer? 

SPRING-SUMMER 23

THE TROUSER EDIT

Straight, wide-leg, tapered of slim fit, hoge of lage taille: Xandres staat bekend om zijn uitstekende broekenfits. Omdat elke vrouw zich goed in haar vel hoort te voelen, helpen we je graag de ideale broek te vinden – die niet alleen jouw figuur prachtig laat uitkomen, maar je ook als gegoten zit. Vind jouw perfect match

THE A-TEAM

Heb jij een smalle taille en bredere heupen? Dan heb je een  A-figuur. Broeken met een hoge taille en wat meer ruimte ter hoogte van de heupen zullen je perfect passen, en lopen vaak taps naar onderen toe voor een stoerder effect. Liever een model met wijdere pijpen? Kies dan voor een exemplaar die bovenaan diezelfde eigenschappen heeft. 

VA-VA-VOOM

Het omgekeerde van een A-figuur is een V-figuur, waarbij je geen uitgesproken taille en smalle heupen hebt. Je kan kiezen voor een broek met lage taille, of met een hoge taille die iets ruimer zit.

O-SO-PRETTY

Wanneer je heupen en schouders even breed zijn en je een bredere taille en slanke benen hebt, spreken we van het O-type. Fluïde broeken met wijde pijpen balanceren je figuur mooi uit en zorgen met hun elastische taille voor een hoog draagcomfort.

ENDLESS LEGS

Ben je groot? In dat geval kan een broek vinden die lang genoeg is een struggle zijn. We got you, want bij Xandres vind je een heel aantal broeken met extra lange pijpen. Een vloeiende, wijde pasvorm zet je benen bovendien prachtig in de kijker!

PERFECTLY PETITE

Broeken die je enkels laten zien – ze veroveren het straatbeeld met hun trendy uitstraling. Maar ook als je wat kleiner bent en graag een lange broek wil, zijn deze de ideale match voor jou.

EVERYONE'S SWEETHEART

Broeken die iedereen staan? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze pasvormen zijn echt universeel flatterend. Weet je niet goed bij welk lichaamstype jouw figuur past? Ga dan voor een van deze keuzes!

COMPLETE YOUR OUTFIT

Benieuwd naar meer?